Header Baggrund

Den perfekte grillburger på gasgrill

En grill klassikker. En god burger tager kun 30 minutter at lave på en gasgrill og du opnår massere røgsmag samt en saftig bøf.

2020-04-15 | Kødretter

En sand klassiker på en grillaften, nem at lave men svær at mestre. Denne grillede hamburger er lækker og saftig da vi bruger et par kokketricks til at samle kødet og give det ekstra fugt.

kalorier 730 kalorier
Forberedelse 20 min. forberedelse
Tilberedning 10 min. tilberedning
Personer 4 pers.
Styks 4 stk.
Hakket oksekød 500 gr.
Æg 1
Løg 2
Rasp 2 Spiseskefulde
Sort Peber 1 teske
Sukker 0.5 teske
Paprika 1 teske
Hvidløg 1 fed
Burgerboller 4 stk.
Bacon 8 Stk.
Ost 4 skriver
Hjertesalat 4 blade

Fremgangsmåde

  1. Hæld kødet op i en skål sammen med æg, hakkede løg, rasp, peber, sukker, paprika, hvidløg og salt. Har du overskydende kød kan det fryses.

  2. Ælt farsen med dine hænder indtil farsen er jævn.
  3. Opdel farsen i fire lige store kugler. Tryk dem flade så du har fire klassiske hakkebøffer.
  4. Tænd grillen og hold øje med termomeret i gasgrillens låg. Det skal være 230 grader celcius.
Hver bøf skal grilles 2 minutter på hver side.
  5. Læg ost og bacon ovenpå hver bøf og lad dem grille under låg i yderligere 2 minutter.
Hold derefter bøfferne varme ved inddirekte varme.
  6. Varm burgerbollerne ved at placere dem nedad på grillristen.
Lad dem varme til de bliver gyldne.
  7. Det er nu tid til at samle din burger. 
Smør mayo ud på under- & overbolle og placer bøffen på underbollen.

  8. Læg nu de resterende ingredienser ovenpå bøffen.
Weber Genesis 2 E-310 Gasgrill
Vores anbefaling
Weber Genesis 2 E-310 Gasgrill

Prissammenligning på Weber Genesis 2 E-310 gasgrill velegnet til 4-6 pers og som understøtter det unikke Weber iGrill stegetermometer der kan måle temperatur i fire stykker kød på samme tid.

Icon Læs Mere Icon Icon Icon Icon Icon
Icon