Om Os

Grillmedgas.dk drives af entusiastiske grillfolk som har grillet over gas i adskellige år. Vi sætter en ære i at tilberede lækkert kød på en grill uden besvær. Nydelsen ved grillsmag skal tilfalde alle danskere på den nemmeste måde.

Derfor skal du bruge Grill med Gas

Grill med gas har til formål at oplyse og anmelde de bedste grille på markedet. Vores hovedfokus er grille med der benytte gas som drivmiddel. De klare fordele ved at grille på gas overskygger i vores optik de få ulemper og derfor mener vi at alle danskere bør benytte gasgrill fremfor andre grilltyper. Det er blevet vores passion og interesse at oplyse om dette og derfor er du kommet til danmarks største hjemmeside om gasgrille.

  • Det er gratis at benytte vores hjemmeside

  • Redaktionen sætter sig grundigt ind i de produkter vi anmelder og de mærker vi belyser her på siden.

  • Produkter vi får tilsendt til anmeldelse bliver testet udførligt og der bliver ikke lagt fingere imellem. Lever produktet ikke op til forventninger fremsat af producenten vil dette fremgå i anmeldelserne.

Hvem er vi ?

Vores team består af passionerede amatør kokke som jævnligt, og specielt i sommerhalvåret ynder at tilberede mad på grill. Da de fleste af os har en gasgrill i maskineparken har vi valgt at fokusere på denne grilltype.

Ansvarsfraskrivelse

Grill med gas tager forbehold for eventuelle fejl og mangler, der måtte være i forbindelse med anmeldelse af produkter. Produktdata opdateres jævnligt af producenterne. Vi bestræber os på altid at have den mest opdateret information på tilgængeligt for vores brugere.

Vi modtager kommission ved salg af produkter promoveret på denne hjemmeside.

Icon